3D látványtervezés tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján).

Társasházaknak, családi házaknak külső homlokzatszigetelés esetén homlokzati 3D látványtervezés.

3D látványtervek készítése pályázatokhoz, tervzsűrikhez, projektek prezentációjához, tervezőknek, a tervezett ingatlanok szemléltetéséhez.

3D látványtervezés magánszemélyeknek:

Még csak tervezi, már engedélyeztette, már építi... A tervezés, az elképzelés, az építés fázisában 3D képekkel meglehet jeleníteni a külső belső felületeket, szerkezeti lehetőségeket, színeket, anyagokat, cserép variációkat, típusokat. Ki lehet próbálni különböző burkolatokat, kerítés típusokat, teraszokat, nyílászárókat, azok változatait. Lakberendezési 3D rajzokkal méretezni lehet a belső tereket, a bútorok elrendezését, teljes 3D belsőépítészeti tervezés. Csak a kreativitáson múlik , nézze meg mit hozhat ki épületéből költségtakarékosan.

 

 

3D látványtervezés beruházóknak, kivitelezőknek:

Az értékesítés itt kezdődik! 3D látványtervezés, vázlatrajzok, meglévő tervek, fotók alapján befektetőknek az értékesítés egyik hatékony eszköze. 3D alaprajzokkal, 3D térbeli homlokzatokkal, külső megjelenítési variációkkal, belső terek illusztrálásával, már az építkezés sőt a tervezés fázisában értékesíteni lehet az ingatlanokat! A látványterveket építészeti tervrajzok alapján, vagy akár kézi vázlatrajzok alapján készítjük, de szoftverünk képes fogadni az elterjedtebb építészeti tervezőprogramok állományait (ArchiCAD, AutoCAD).

 

Pavilonok, kiállítási standok 3D látványtervezése.


 

BERUHÁZÓKNAK, KIVITELEZŐKNEK, INGATLANIRODÁKNAK, 3D ÉRTÉKESÍTÉSI CSOMAGOK, ÉRTÉKESÍTÉSI WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE! VÁRJUK MEGTISZTELŐ MEGKERESÉSÜKET!